Lysefjorden, Preikestolen, Kjerag og mye mer!

Våre turer/cruise

Private Cruise tilbyr flere forskjellige typer turer i egen privat yacht for deg og dine nærmeste, familie, teambuilding, VIP-kunder – eller for hvilken som helst annen anledning eller klientell. Turene våre går dypt inn i Lysefjorden, og oppover norske-kysten mot Bergen og videre. Les mer om turene og finn den som passer best for deg, eller kontakt oss for å skreddersy en opplevelse. 

Private Cruise - Fjord Cruises Norway - city island cruise select img 9

Cruise rundt by-øyene

Marquis yacht: 2 timer
BAROLO yacht: 3 timer

Bli med på et deilig cruise rundt Stavangers idylliske øyer på skjærgårdstur, og nyt det gode livet om bord på yacht sammen med familie, venner eller kollegaer. Perfekt båttur for kortere opplevelser, med noe godt i glasset til å nyte omgivelsene med.

FAVORITTEN!
Private Cruise - Fjord Cruises Norway - city island cruise select img 8

Lysefjorden & Preikestolen

Marquis yacht: 3 timer
BAROLO yacht: 4 timer

På denne populære båtturen vil du se alt fra skjærgårdsidyll til majestetiske fjellformasjoner innover i den velkjente Lysefjorden. Den mest berømte fjellformasjonen i fjorden er Preikestolen, men vi cruiser innom andre fantastiske steder også.

Private Cruise - Fjord Cruises Norway - DSCF9092 1 1 1

Utvidet Lysefjord Cruise

Marquis yacht: 6 timer
BAROLO yacht: 7 timer

Denne sterkt anbefalte og uforglemmelige turen tar deg fra Stavanger og inn i den spektakulære Lysefjorden, forbi den berømte Preikestolen og Hengjarfossen, hvor vi så utforsker den gamle kraftverklandsbyen Flørli og andre skjulte skatter.

24 hours cruise Private Cruise select

24 timers cruise til Lysefjorden eller Ryfylke

BAROLO yacht: 24 timer

Utforsk mer av fjord og fjære med 24 timer til rådighet. Mer tid til å oppdage, og mer tid til å nyte omgivelsene. Vi kan foreslå rute og høydepunkt, eller vi kan skreddersy etter dine ønsker. Reis inntil 6 stykker sammen, eller alene med din kjære!

Barolo III yacht in Flørli

2 dagers Cruise Ryfylke ++

BAROLO yacht: 48 timer

Ankeret slippes mellom idylliske øyer og motoren stoppes for å nyte naturen, stillheten og litt deilig norsk sjømat - her får du virkelig tid til å roe ned tempoet og fylle sansene med deilig sjøluft. Denne turen er for den ultimate Lysefjord-opplevelsen.

NYHET!
3-5 day cruise stavanger bergen private cruise select

5 dagers cruise til Bergen

BAROLO yacht: 5 dager

På denne turen, perfekt for opptil 6 personer, starter vi fra Stavanger eller Bergen - for en ultimat fjord og viking opplevelse. Avhengig av hvor reisen starter, tar vi deg med til noen av de mest interessante stedene langs kysten. Vi kan også skreddersy turen etter dine ønsker - kontakt oss for ytterligere detaljer.

Sikkerhet og service er våre viktigste prioriteringer

Private Cruise er stolte av å kunne skreddersy det perfekte cruise til nesten enhver anledning. Vi leverer daglige private sightseeing-turer samt leverer en service som er helt tilpasset, unik og personlig. Vi legger mye vekt i å tilby den perfekte tur for våre gjester – det kan vår score på Tripadvisor vise til.

Sikkerhet er alltid vår viktigste prioritering, og du kan være sikker på at vi vil ta godt vare på dere under turen med oss. Vi godtar også alle vanlige kredittkort og bankoverføring. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål angående turene, eller hvis du trenger mer informasjon.

Private VIP Captain

Kapteinen

Helge Ljones er både kaptein og eier av det Stavangerbaserte selskapet Private Cruise. Han vil passe godt på deg og dine nærmeste under hele turen, og sørge for at du får en uforglemmelig og trygg opplevelse i det majestetiske landskapet. 

FAQ

Kontakt oss: 

Telefon: +47 934 97 707

Epost: post@privatecruise.no

Vi har åpent 24/7 – alle dager i året. 

Call Now Button