Lysefjorden, Preikestolen, Kjerag og mye mer!

Våre turer/cruise

Private Cruise tilbyr flere forskjellige typer turer i egen privat yacht for deg og dine nærmeste, familie, teambuilding, VIP-kunder – eller for hvilken som helst annen anledning eller klientell. Turene våre går dypt inn i Lysefjorden, og oppover norske-kysten mot Bergen og videre. Les mer om turene og finn den som passer best for deg!

FAVORITTEN!

Lysefjord of Preikestolen

På denne populære turen vil du se alt fra flatt landskap i vest til den fantastiske naturlige skjønnheten til de magiske fjordene i øst. Den mest berømte fjellformasjonen i fjorden er Preikestolen, men vi er innom noen andre fantastiske steder også.

Utvidet Lysefjord Cruise

Denne sterkt anbefalte og uforglemmelige turen tar deg fra Stavanger og inn i den spektakulære Lysefjorden, forbi den berømte Preikestolen og Hengjarfossen, hvor vi så utforsker den gamle kraftverklandsbyen Flørli og andre skjulte skatter.

Kombinert Cruise & Helikopter

Dette er en kombinasjon av den utvidede Lysefjord-turen og en spenstig 40 minutters helikoptertur. Turen er totalt 6 timer, hvor du vil se det spektakulære landskapet både fra båt og fra luften, og  andre skjulte juveler som ikke kan sees fra båt.

Cruise rundt by-øyene

Bli med på et deilig 2-timers cruise rundt Stavangers idylliske øyer og nyt det gode livet om bord på yacht sammen med noen du er glad i. Kapteinen din vil ta dere med til noen av Stavangers vakreste omgivelser, mens dere nyter et glass bobler med utsikten.

1-2 dagers Cruise

Ankeret slippes mellom idylliske øyer og motorer stoppes for å nyte naturen, stillheten og litt deilig norsk sjømat – her får du virkelig tid til å roe ned tempoet og fylle sansene med deilig sjøluft. Denne turen er for den ultimate Lysefjord-opplevelsen.

NYHET!

3-5 dagers cruise til Bergen

På denne turen, perfekt for opptil 6 personer, starter vi fra Stavanger eller Bergen – for en ultimat fjord og viking opplevelse. Avhengig av hvor reisen starter, tar vi deg med til noen av de mest interessante stedene langs kysten.

Informasjon om Covid-19

Private Cruise følger myndighetenes regler og retningslinjer for smittevern. Vi vil også følge nøye med på situasjonen fremover og tilpasse oss eventuelle endringer.

MARQUIS tillater grupper opp mot 5 personer, eller familie realitet gruppe som har samme bostedsadresse kan vi øke til 7 personer.

BAROLO III tillater grupper på 5 personer, men med å fordele gruppen kan vi ha med oss 12 personer.

Du kan føle deg trygg hos oss!

Private Cruise er stolte av å kunne skreddersy det perfekte cruise til nesten enhver anledning. Vi leverer daglige private sightseeing-turer samt leverer en service som er helt tilpasset, unik og personlig. Vi legger mye vekt i å tilby den perfekte tur for våre gjester – det kan vår score på Tripadvisor vise til.

Sikkerhet er alltid vår viktigste prioritering, og du kan være sikker på at vi vil ta godt vare på dere under turen med oss. Vi godtar også alle vanlige kredittkort og bankoverføring. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål angående turene, eller hvis du trenger mer informasjon.

Private VIP Captain

Kaptainen

Helge Ljones er både kaptein og eier av det Stavangerbaserte selskapet Private Cruise. Han vil passe godt på deg og dine nærmeste under hele turen, og sørge for at du får en uforglemmelig og trygg opplevelse i det majestetiske landskapet. 

Kontakt oss: 

Telefon: +47 934 97 707

Epost: post@privatecruise.no

Vi har åpent 24/7 – alle dager i året. 

Call Now Button