fbpx

LYSEFJORD – PREIKESTOLEN –FLØRLI – KJERAG 

OPPLEV Fantastiske
LYSEFJORDEN

LYSEFJORD – PREIKESTOLEN –FLØRLI – KJERAG 

Opp til 6 eller 12 personer – deilig mat – fantastiske opplevelser

EVENTYRLIG NORSK NATUR
OMBORD PÅ PRIVAT YACHT

eventyrlig norsk natur
ombord på privat yacht

Private Cruise er fra Stavanger. Vi tilbyr eksklusive cruise for familier og mindre grupper om bord på en av Stavangers flotteste yacht`er. Her kan du også ta med VIP-kunder, ha teambuilding eller forretningsmøter. Vi tar deg til noen av de mest spektakulære fjordene og landskapene i Norge.

Yachten er perfekt for deg som ønsker å se Preikestolen og oppleve den eventyrlige skjønnheten norsk natur kan by på. Vi har et bredt utvalg av cruise, fra korte 2-timers turer, rundt by -øyene i Stavanger, til heldags cruise. Vår mest uforglemmelig VIP- tur Lysefjorden og Preikestolen.

Vi har to yachter i forskjellige størrelser som begge passer perfekt til å utforske de små plassene innover til Lysefjorden. Du vil oppleve alt fra flatt landskap i vest til magiske fjorder i øst. Preikestolen med sine 604 meter loddrette granitt vegg ruvende over deg omkranset av dype kløfter, klipper og fossefall. Ved ankomst Preikestolen vil vi stoppe motorene slik at du kan nyte den fantastiske utsikten og stillheten.

Se videoen over for å få et godt inntrykk av opplevelsen

God mat og drikke ombord

Som gjest kan du nyte et glass Champagne, frisk frukt og snacks på dekket forut, mens vi cruiser innover fjorden i sakte fart. Du kan også toppe opplevelsen med et deilig måltid på sjøen. Dette alternativet krever en time ekstra, men det er det kanskje verd? Vi lover deg et minne for livet.

Praktisk informasjon:

Slik bestiller du

Ring (+47) 934 97 707 eller send e-post til post@privatecruise.no eller bruk våre bookingskjema.

PS! Prisen er den samme om du reiser alene eller med 7 personer (marquis yacht) / 12 personer (barolo yacht). 

ÅPNINGSTIDER:
Etter avtale. Båten ligger ved Strandkaien / Vågen i Stavanger sentrum. 

Ring kapteinen Helge på +47 934 97 707 

“Vi hadde en fantastisk tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag hos captain Helge. Dette satte virkelig prikken på hele dagen og ankomsten vår! For en båt! Stemning, oppvartning og ikke minst kapteinen er/var av ypperste klasse. Kan anbefales på det sterkeste til alle og en hver! Tusen takk!!”

-en av mange 5-stjerners anmeldelser på Tripadvisor, denne fra brukeren “Lars-Jørgen S.” 

Tripadvisor cruise Stavanger

Private Cruise is Stavanger’s leading high-end luxury private cruise & charter company. We provide cruises to families and small groups aboard our exceptional 44 feet modern American Yacht.


Cookies & Privacy info

CONTACT US

Tlf: +47 934 97 707
E-mail: post@privatecruise.no


Meeting point: Strandkaien/Vågen in Stavanger centre. (Not there at the moment, call us).


Google Maps