Private Cruise Stavanger

Båtturer i hele Ryfylke og Lysefjorden

Drøm deg bort i magisk landskap sammen med venner, familie eller kollegaer ombord i egen privat båt. Book en av våre ferdige pakker, eller vi kan skreddersy en tur som passer for dere! Kontakt oss gjerne for mer informasjon!

Familietur    Vennegjeng    Weekend-tur    Jubileum    Sommerfest

Opplev Ryfylke, Lysefjorden, Preikestolen, og mer – ombord i egen privat båt. Perfekt for venner, små grupper og familier!

Perfekt for familieturer, firmaturer, feiere en jubilant, bursdagsfeiring, bryllupsbilder, vennegjeng, forretningsmøter, teambuilding, weekendtur. Private Cruise tilbyr forskjellige turer i Ryfylke og helt opp til Bergen, dagsturer eller flere dager. Ta kontakt så planlegger vi gjerne turer for dere i hele Sør-Norge – skreddersydd etter deres ønsker. Velkommen ombord!

Våre turer

PS: Alle våre turer kan skreddersys og tilpasses. Kontakt oss for å tilrettelegge for dine ønsker.

Cruise rundt by-øyene

Varighet: 2-3 timer

Bli med på et deilig cruise rundt Stavangers idylliske øyer og nyt det gode livet om bord på yacht sammen med noen du er glad i. Kapteinen din vil ta dere med til noen av Stavangers vakreste omgivelser, mens dere nyter et glass bobler med utsikten.

FAVORITTEN!

Lysefjorden & Preikestolen

Varighet: 3-4 timer

På denne populære turen vil du se alt fra flatt landskap i vest til den fantastiske naturlige skjønnheten til de magiske fjordene i øst. Den mest berømte fjellformasjonen i fjorden er Preikestolen, men vi er innom noen andre fantastiske steder også.

Utvidet Lysefjord Cruise

Varighet: 6-7 timer

Denne sterkt anbefalte og uforglemmelige turen tar deg fra Stavanger og inn i den spektakulære Lysefjorden, forbi den berømte Preikestolen og Hengjarfossen, hvor vi så utforsker den gamle kraftverklandsbyen Flørli og andre skjulte skatter.

24 hours cruise Private Cruise select

24 timers cruise til Lysefjorden eller Ryfylke

Varighet: 24 timer

Utforsk mer av fjord og fjære med 24 timer til rådighet. Mer tid til å oppdage, og mer tid til å nyte omgivelsene. Vi kan foreslå rute og høydepunkt, eller vi kan skreddersy etter dine ønsker. Reis inntil 6 stykker sammen, eller alene med din kjære!

48 hour cruise private cruise select

2 dagers Cruise Ryfylke ++

Varighet: 48 timer

Ankeret slippes mellom idylliske øyer og motoren stoppes for å nyte naturen, stillheten og litt deilig norsk sjømat - her får du virkelig tid til å roe ned tempoet og fylle sansene med deilig sjøluft. Denne turen er for den ultimate Lysefjord-opplevelsen.

NYHET!
3-5 day cruise stavanger bergen private cruise select

3-5 dagers cruise til Bergen

Varighet: 3-5 dager

På denne turen, perfekt for opptil 6 personer, starter vi fra Stavanger eller Bergen - for en ultimat fjord og viking opplevelse. Avhengig av hvor reisen starter, tar vi deg med til noen av de mest interessante stedene langs kysten. Vi kan også skreddersy turen etter dine ønsker - kontakt oss for ytterligere detaljer.

Informasjon om Covid-19 - din opplevelse er trygg med Private Cruise

Private Cruise følger myndighetenes regler og retningslinjer for smittevern. Vi vil også følge nøye med på situasjonen fremover og tilpasse oss eventuelle endringer. Ombord på våre yachter er det kun dere og yachtens besetning tilstede, noe som gir trygge omgivelser iht smittespredning.

Filmer fra turene

Lysefjorden, Preikestolen, Flørli 4444, Kjerag

Med Barolo III Yacht

Lysefjorden & Preikestolen

Med Marquis Yacht

5-dagers cruise fra Stavanger til Bergen

Med Barolo III Yacht

Våre Yachter

Barolo iii – opptil 12 PERSONER

Den største yachten i Stavanger, klar til å ta enhver gruppe på opptil 12 personer gjennom det vakre landskapet i den norske Lysefjorden – eller lengre turer.

Yacht størrelse: 21m/71ft

Maks gjester: 12 personer

Kabiner: 3 dobbelsenger

Marquis – opptil 7 personer

Italiensk design i en 44 fots Sports Cruiser, bygget av Marquis Yachts. Moderne interiør og perfekt for opptil 7 personer for cruise i Lysefjord.

Yacht størrelse: 44ft

Maks gjester: 7 personer

agsdi-refresh

Årsmodell: 2013

“Vi hadde en fantastisk tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag hos captain Helge. Dette satte virkelig prikken på hele dagen og ankomsten vår! For en båt! Stemning, oppvartning og ikke minst kapteinen er/var av ypperste klasse. Kan anbefales på det sterkeste til alle og en hver! Tusen takk!!”

– en av mange 5-stjerners anmeldelser på Tripadvisor 

Tripadvisor cruise Stavanger

Klikk på logo for flere referanser

HVa venter du på?

Book en tur med Private Cruise i dag!

PRIVATE CRUISE  tilbyr cruise til familier og grupper ombord i våre eksepsjonelle og moderne yachter til noen av de mest spektakulære plasser og landskap Skandinavia har å by på. Vi har to yachter, perfekte for opptil 7 eller 12 personer. Noen turer er bare tilgjengelige med en av yachtene, husk å lese informasjonen.

Det er lett å booke

SLIK BESTILLER DU

Ring (+47) 934 97 707, send e-post til post@privatecruise.no – eller bruk våre bookingskjema.

PS! Prisen er den samme om du reiser alene eller med 7 personer (marquis yacht) / 12 personer (barolo yacht).

ÅPNINGSTIDER:
Etter avtale. Båten ligger ved Strandkaien / Vågen i Stavanger sentrum. 

Ring kapteinen Helge på +47 934 97 707 

Call Now Button