Barolo Yacht – Perfekt for inntil 12 personer

Den ultimate måten å oppleve lysefjorden på

Marquis Yacht – perfekt for inntil 7 personer

Cruise langs Lysefjorden med stil

LYSEFJORDEN – PREIKESTOLEN – KJERAG – FLØRLI

Inntil 7 eller 12 personer – fantastisk mat – utrolig landskap

Opplev fantastiske lysefjorden ombord i en privat eksklusiv yacht

Private Cruise Stavanger tilbyr eksklusive cruise for familier og mindre grupper om bord på noen av Stavangers flotteste yacht`er. Her kan du også ta med VIP-kunder, ha teambuilding, arrangere selskap, holde forretningsmøter eller foreta andre sammenkomster – alt mens du nyter fantastisk utsikt innover en av Norges flotteste fjorder, og kanskje med litt bobler i glasset og god mat. Vi tar deg til noen av de mest spektakulære plassene du kan finne i Norge. 

Yachtene er perfekt for deg som ønsker å se Preikestolen og oppleve den eventyrlige skjønnheten norsk natur kan by på. Vi har et bredt utvalg av cruise, fra korte 2-timers turer, rundt by-øyene i Stavanger, til heldags cruise. Vår absolutte bestselger er en uforglemmelig VIP-tur innover Lysefjorden og Preikestolen.

NB: Alle undersider er foreløpig på Engelsk.

Lysefjorden og Preikestolen

På denne populære turen vil du se alt fra flatt landskap i vest til den fantastiske naturlige skjønnheten til de magiske fjordene i øst. Den mest berømte fjellformasjonen i fjorden er Preikestolen, men vi er innom noen andre fantastiske steder også.

Utvidet cruise i Lysefjorden

Denne sterkt anbefalte og uforglemmelige turen tar deg fra Stavanger og inn i den spektakulære Lysefjorden, forbi den berømte Preikestolen og Hengjarfossen, hvor vi så utforsker den gamle kraftverklandsbyen Flørli og andre skjulte skatter.

KOmbinert cruise og Helikopter

Dette er en kombinasjon av den utvidede Lysefjord-turen og en spenstig 40 minutters helikoptertur. Turen er totalt 6 timer, hvor du vil se det spektakulære landskapet både fra båt og fra luften. Du får også se andre skjulte juveler som ikke kan sees fra båt.

Cruise rundt by-øyene

Bli med på et eksklusivt 2-timers cruise rundt Stavangers idylliske øyer og nyt det gode livet om bord på din egen private yacht. Kapteinen din vil ta deg med til noen av Stavangers vakreste omgivelser, mens du nyter et glass bobler med den fantastiske utsikten.

En- og to-dagers cruise

Ankeret slippes mellom idylliske øyer og motorer stoppes for å nyte naturen, stillheten og litt deilig norsk sjømat – her får du virkelig tid til å roe ned tempoet og fylle sansene med deilig sjøluft. Denne turen er for den ultimate Lysefjord-opplevelsen.

Du kan føle deg trygg hos oss!

Private Cruise er stolte av å kunne skreddersy det perfekte cruise til nesten enhver anledning. Vi leverer daglige private sightseeing-turer samt leverer en service som er helt tilpasset, unik og personlig. Vi legger mye vekt i å tilby den perfekte tur for våre gjester – det kan vår score på Tripadvisor vise til.

Sikkerhet er alltid vår viktigste prioritering, og du kan være sikker på at vi vil ta godt vare på dere under turen med oss. Vi godtar også alle vanlige kredittkort og bankoverføring. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål angående turene, eller hvis du trenger mer informasjon.

Nyhet 2019

Nyeste medlem av Private Cruise familien

Vi er stolte av å kunngjøre at vi har anskaffet en ny yacht til privat cruise-flåten. Denne yachten er Barolo III 21m (71ft) – Den største yachten i Stavanger, med et stort fluydeck på toppen for å nyte den vakre utsikten med opptil 12 venner, samt luksuriøst interiør og romslige VIP-kabiner (med separate bad) for opptil 6 personer.

“Vi hadde en fantastisk tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag hos captain Helge. Dette satte virkelig prikken på hele dagen og ankomsten vår! For en båt! Stemning, oppvartning og ikke minst kapteinen er/var av ypperste klasse. Kan anbefales på det sterkeste til alle og en hver! Tusen takk!!”

– en av mange 5-stjerners anmeldelser på Tripadvisor 

Tripadvisor cruise Stavanger

Klikk på logo for flere referanser

Du har valget mellom to topp moderne og luksuriøse yachter, begge bygget for komfort og klasse.

Forestill deg å reise gjennom den vakre Lysefjorden på en 71 fots yacht, den varme brisen i håret ditt, champagne i hånden, gode venner rundt deg – med de majestetiske veggene i fjorden ruvende rundt deg. Avhengig av størrelsen på gruppen og ønsket nivå av luksus, har vi to forskjellige yachter vi kan tilby våre besøkende. Begge tilbyr den høyeste kvaliteten og komforten du kan tenke deg. Les mer om dem på lenken nedenfor.

HVa venter du på?

Book en tur med Private Cruise i dag!

PRIVATE CRUISE er et high-end yacht-utleie  firma i Stavanger. Vi tilbyr cruise til familier og grupper ombord i våre eksepsjonelle og moderne yachter til noen av de mest spektakulære plasser og landskap Skandinavia har å by på. Vi har to yachter, perfekte for opptil 7 eller 12 personer. Noen turer er bare tilgjengelige med en av yachtene, husk å lese informasjonen.

SLIK BESTILLER DU

Ring (+47) 934 97 707 eller send e-post til post@privatecruise.no eller bruk våre bookingskjema.

PS! Prisen er den samme om du reiser alene eller med 7 personer (marquis yacht) / 12 personer (barolo yacht). 

ÅPNINGSTIDER:
Etter avtale. Båten ligger ved Strandkaien / Vågen i Stavanger sentrum. 

Ring kapteinen Helge på +47 934 97 707 

Call Now Button