Private Cruise Lysefjorden

Lysefjorden – Preikestolen – Kjerag – Flørli – Bergen – Stavanger

Inntil 7 eller 12 personer – fantastisk mat – utrolig landskap

Opplev Ryfylke, Lysefjorden og Preikestolen med stil og komfort i sommer, i noen av Stavangers flotteste yachter.

Perfekt for familieturer – firmaturer – feiere en jubilant – bursdagsfeiring – bryllupsbilder – vennegjeng – foreningsmøter – teambuilding – weekendtur – flere dagers tur I Ryfylke – 5 dagers tur Stavanger – Hardangerfjorden – Bergen. Ta kontakt så planlegger vi gjerne turer for dere i hele Sør-Norge!

Filmer fra turene

Lysefjorden, Preikestolen, Flørli 4444, Kjerag

Med Barolo III Yacht

Lysefjorden & Preikestolen

Med Marquis Yacht

5-dagers cruise fra Stavanger til Bergen

Med Barolo III Yacht

Våre turer

PS: Tur-sidene er kun tilgjengelig på Engelsk språk for øyeblikket. Vi jobber med oversettelser.

FAVORITTEN!

Lysefjord & Preikestolen

På denne populære turen vil du se alt fra flatt landskap i vest til den fantastiske naturlige skjønnheten til de magiske fjordene i øst. Den mest berømte fjellformasjonen i fjorden er Preikestolen, men vi er innom noen andre fantastiske steder også.

Utvidet Lysefjord Cruise

Denne sterkt anbefalte og uforglemmelige turen tar deg fra Stavanger og inn i den spektakulære Lysefjorden, forbi den berømte Preikestolen og Hengjarfossen, hvor vi så utforsker den gamle kraftverklandsbyen Flørli og andre skjulte skatter.

Kombinert Cruise & Helikopter

Dette er en kombinasjon av den utvidede Lysefjord-turen og en spenstig 40 minutters helikoptertur. Turen er totalt 6 timer, hvor du vil se det spektakulære landskapet både fra båt og fra luften, og  andre skjulte juveler som ikke kan sees fra båt.

Cruise rundt by-øyene

Bli med på et deilig 2-timers cruise rundt Stavangers idylliske øyer og nyt det gode livet om bord på yacht sammen med noen du er glad i. Kapteinen din vil ta dere med til noen av Stavangers vakreste omgivelser, mens dere nyter et glass bobler med utsikten.

1-2 dagers Cruise

Ankeret slippes mellom idylliske øyer og motorer stoppes for å nyte naturen, stillheten og litt deilig norsk sjømat - her får du virkelig tid til å roe ned tempoet og fylle sansene med deilig sjøluft. Denne turen er for den ultimate Lysefjord-opplevelsen.

NYHET!

3-5 dagers cruise til Bergen

På denne turen, perfekt for opptil 6 personer, starter vi fra Stavanger eller Bergen - for en ultimat fjord og viking opplevelse. Avhengig av hvor reisen starter, tar vi deg med til noen av de mest interessante stedene langs kysten.

Informasjon om Covid-19

Private Cruise følger myndighetenes regler og retningslinjer for smittevern. Vi vil også følge nøye med på situasjonen fremover og tilpasse oss eventuelle endringer. Ombord på våre yachter er det kun dere og yachtens besetning tilstede, noe som gir trygge omgivelser iht smittespredning.

Du kan føle deg trygg hos oss!

Private Cruise er stolte av å kunne skreddersy det perfekte cruise til nesten enhver anledning. Vi leverer daglige private sightseeing-turer samt leverer en service som er helt tilpasset, unik og personlig. Vi legger mye vekt i å tilby den perfekte tur for våre gjester - det kan vår score på Tripadvisor vise til.

Sikkerhet er alltid vår viktigste prioritering, og du kan være sikker på at vi vil ta godt vare på dere under turen med oss. Vi godtar også alle vanlige kredittkort og bankoverføring. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål angående turene, eller hvis du trenger mer informasjon.

Våre Yachter

Barolo iii – opptil 12 PERSONER

Den største yachten i Stavanger, klar til å ta enhver gruppe på opptil 12 personer gjennom det vakre landskapet i den norske Lysefjorden – eller lengre turer.

Yacht størrelse: 21m/71ft

Maks gjester: 12 personer

Kabiner: 3 dobbelsenger

Marquis – opptil 7 personer

Italiensk design i en 44 fots Sports Cruiser, bygget av Marquis Yachts. Moderne interiør og perfekt for opptil 7 personer for cruise i Lysefjord.

Yacht størrelse: 44ft

Maks gjester: 7 personer

agsdi-refresh

Årsmodell: 2013

“Vi hadde en fantastisk tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag hos captain Helge. Dette satte virkelig prikken på hele dagen og ankomsten vår! For en båt! Stemning, oppvartning og ikke minst kapteinen er/var av ypperste klasse. Kan anbefales på det sterkeste til alle og en hver! Tusen takk!!”

– en av mange 5-stjerners anmeldelser på Tripadvisor 

Tripadvisor cruise Stavanger

Klikk på logo for flere referanser

HVa venter du på?

Book en tur med Private Cruise i dag!

PRIVATE CRUISE  tilbyr cruise til familier og grupper ombord i våre eksepsjonelle og moderne yachter til noen av de mest spektakulære plasser og landskap Skandinavia har å by på. Vi har to yachter, perfekte for opptil 7 eller 12 personer. Noen turer er bare tilgjengelige med en av yachtene, husk å lese informasjonen.

Det er lett å booke

SLIK BESTILLER DU

Ring (+47) 934 97 707, send e-post til post@privatecruise.no – eller bruk våre bookingskjema (foreløpig kun på engelsk).

PS! Prisen er den samme om du reiser alene eller med 7 personer (marquis yacht) / 12 personer (barolo yacht).

ÅPNINGSTIDER:
Etter avtale. Båten ligger ved Strandkaien / Vågen i Stavanger sentrum. 

Ring kapteinen Helge på +47 934 97 707 

Call Now Button