fbpx

Private Cruise Stavanger tilbyr

Båtturer i hele Ryfylke og fjordcruise i Lysefjorden

Familietur    Vennegjeng    Weekend-tur    Jubileum    Sommerfest

Opplev noe nytt og spennende i vinter

Firmatur, julebord eller annen feiring med Private Cruise

For vinter og høst sesongen 2021 ønsker vi å invitere deg og din bedrift til å arrangere julebord eller firmaturer med oss. Vi tilbyr både dagsturer og turer med overnatting som kan skreddersys etter deres ønsker. Eller kanskje dere ønsker å bare ligge ved kai i Stavanger en kveld med opptil 20 stykker ombord? Vi ordner!

Opplev Ryfylke, Lysefjorden, Preikestolen, og mer – ombord i egen privat båt med kaptein. Perfekt for venner, små grupper og familier!

Våre båtturer og fjordcruise er perfekt for familieturer, firmaturer, feiere en jubilant, bursdagsfeiring, bryllupsbilder, vennegjeng, forretningsmøter, teambuilding, weekendtur. Private Cruise tilbyr forskjellige turer i Ryfylke og helt opp til Bergen, dagsturer eller flere dager. Ta kontakt så planlegger vi gjerne turer for dere i hele Sør-Norge – skreddersydd etter deres ønsker. Velkommen ombord på våre fjordcruise!

Private Cruise Lysefjorden map 1 2 days cruise

Våre båtturer og fjordcruise

PS: Alle våre turer kan skreddersys og tilpasses. Kontakt oss for å tilrettelegge for dine ønsker.

city island cruise select img 9

Cruise rundt by-øyene

Varighet: 2-3 timer

Bli med på et deilig cruise rundt Stavangers idylliske øyer på skjærgårdstur, og nyt det gode livet om bord på yacht sammen med familie, venner eller kollegaer. Perfekt båttur for kortere opplevelser, med noe godt i glasset til å nyte omgivelsene med.

FAVORITTEN!
city island cruise select img 8

Lysefjorden & Preikestolen

Varighet: 3-4 timer

På denne populære båtturen vil du se alt fra skjærgårdsidyll til majestetiske fjellformasjoner innover i den velkjente Lysefjorden. Den mest berømte fjellformasjonen i fjorden er Preikestolen, men vi cruiser innom andre fantastiske steder også.

DSCF9092 1 1 1

Utvidet Lysefjord Cruise

Varighet: 6-7 timer

Denne sterkt anbefalte og uforglemmelige turen tar deg fra Stavanger og inn i den spektakulære Lysefjorden, forbi den berømte Preikestolen og Hengjarfossen, hvor vi så utforsker den gamle kraftverklandsbyen Flørli og andre skjulte skatter.

24 hours cruise Private Cruise select

24 timers cruise til Lysefjorden eller Ryfylke

Varighet: 24 timer

Utforsk mer av fjord og fjære med 24 timer til rådighet. Mer tid til å oppdage, og mer tid til å nyte omgivelsene. Vi kan foreslå rute og høydepunkt, eller vi kan skreddersy etter dine ønsker. Reis inntil 6 stykker sammen, eller alene med din kjære!

Enjoying the beach in Lysefjord for Private Cruise

2 dagers Cruise Ryfylke ++

Varighet: 48 timer

Ankeret slippes mellom idylliske øyer og motoren stoppes for å nyte naturen, stillheten og litt deilig norsk sjømat - her får du virkelig tid til å roe ned tempoet og fylle sansene med deilig sjøluft. Denne turen er for den ultimate Lysefjord-opplevelsen.

NYHET!
3-5 day cruise stavanger bergen private cruise select

3-5 dagers cruise til Bergen

Varighet: 3-5 dager

På denne turen, perfekt for opptil 6 personer, starter vi fra Stavanger eller Bergen - for en ultimat fjord og viking opplevelse. Avhengig av hvor reisen starter, tar vi deg med til noen av de mest interessante stedene langs kysten. Vi kan også skreddersy turen etter dine ønsker - kontakt oss for ytterligere detaljer.

Informasjon om Covid-19 - din opplevelse er trygg med Private Cruise

Private Cruise følger myndighetenes regler og retningslinjer for smittevern. Vi vil også følge nøye med på situasjonen fremover og tilpasse oss eventuelle endringer. Ombord på våre yachter er det kun dere og yachtens besetning tilstede, noe som gir trygge omgivelser iht smittespredning.

Filmer fra våre fjordcruise

Video thumbnail 2

Lysefjorden, Preikestolen, Flørli 4444, Kjerag

Med Barolo III Yacht

Video thumbnail 1

Lysefjorden & Preikestolen

Med Marquis Yacht

video thumbnail 3

5-dagers cruise fra Stavanger til Bergen

Med Barolo III Yacht

Våre båter

Barolo iii – opptil 12 PERSONER

Den største yachten i Stavanger, klar til å ta enhver gruppe på opptil 12 personer gjennom det vakre landskapet i den norske Lysefjorden – eller lengre turer.

yacht size icon 01

Yacht størrelse: 21m/71ft

guests icon 01

Maks gjester: 12 personer

cabins icon 01

Kabiner: 3 dobbelsenger

Marquis – opptil 7 personer

Italiensk design i en 44 fots Sports Cruiser, bygget av Marquis Yachts. Moderne interiør og perfekt for opptil 7 personer for cruise i Lysefjord.

yacht size icon 01

Yacht størrelse: 44ft

guests icon 01

Maks gjester: 7 personer

agsdi-refresh

Årsmodell: 2013

“Vi hadde en fantastisk tur sammen med forlovere på vår bryllupsdag hos captain Helge. Dette satte virkelig prikken på hele dagen og ankomsten vår! For en båt! Stemning, oppvartning og ikke minst kapteinen er/var av ypperste klasse. Kan anbefales på det sterkeste til alle og en hver! Tusen takk!!”

– en av mange 5-stjerners anmeldelser på Tripadvisor 

Tripadvisor cruise Stavanger

Klikk på logo for flere referanser

HVa venter du på?

Book en tur med Private Cruise i dag!

PRIVATE CRUISE  tilbyr fjordcruise og båtturer til familier og grupper ombord i våre eksepsjonelle og moderne båter til noen av de mest spektakulære plasser og landskap Norge har å by på. Vi har to yachter, perfekte for opptil 7 eller 12 personer. Noen turer er bare tilgjengelige med en av yachtene, husk å lese informasjonen.

Det er lett å booke

SLIK BESTILLER DU

Ring (+47) 934 97 707, send e-post til post@privatecruise.no – eller bruk våre bookingskjema.

PS! Prisen er den samme om du reiser alene eller med 7 personer (marquis yacht) / 12 personer (barolo yacht).

ÅPNINGSTIDER:
Etter avtale. Båten ligger ved Strandkaien / Vågen i Stavanger sentrum. 

Ring kapteinen Helge på +47 934 97 707 

Call Now Button