Si hei til vårt nye familiemedlem

Barolo III – 21m (71ft)

Bli med ombord på VIP Cruise med Stavangers største og mest ekslusive yacht!

Den største yachten i Stavanger – en perfekt måte å oppleve den fantastiske Lysefjorden på. Yachten er typen Princess, 21 meter lang, og har 3 romslige VIP lugarer med dobbelseng og eget bad, samt en ekstra Williams 345 (passer til 5 personer) bak på båten for mindre utflukter eller opplevelser. Flybridgen på toppen har plass til 12 personer, og er en fantastisk måte å se Lysefjorden på. Yachten har en maksimal hastighet på 33 knop, med en cruisinghastighet på 22 knop – noe som gir en behagelig reise. Barolo III er tilgjengelig for de fleste turene som tilbys på Private Cruise.

Yachten er egnet for

R

Vennegjengen på tur

Reis opptil 12 personer på tur. Vi har flere typer turer for alle anledninger. 

R

Bursdagsfeiring

Ta selskapet til et nytt nivå med bursdagsfeiring på Stavangers flotteste yacht!

R

Feire en jubilant

Flott måte å vise at du bryr deg om en person, ta han/henne med på en uforglemmelig tur. 

R

Fjord sightseeing

Vi tør nesten påstå at det finnes ingen bedre måte å oppleve Lysefjoden på enn på Barolo III.

R

Utdrikningslag

Hvem sier utdrikningslag ikke kan være classy? Feire dagen med litt luksus!

R

Brudepar

En fin måte å feire en uforglemmelig dag er med en uforglemmelig tur i Barolo III.

R

Forretningsmøter

Man må ikke alltid sitte på et kontor for å ha møter, det kan også gjøres på en yacht!

R

Møte ombord med kai

Ta møtet i litt utradisjonelle omgivelser, sitt i en flott lugar med utsikt over Vågenkaien.

R

Teambuilding

Samle et team på en yacht med god mat og drikke, flott for teambuilding!

R

Kundebesøk

Får bedriften din besøk fra det store utland? Vis frem den flotte norske/Stavangerske natur. 

R

VIP utflukter

Unn deg litt luksus i hverdagen med en VIP tur ut på den flotte Lysefjorden.

Ta kontakt så skreddersyr vi turen optimalt for dine ønsker og behov.

Opplev stemningen på yachten, se film her!

Bli med på en tur i Barolo III og se noen høydepunkter av hva du kan forvente å se under en av våre turer. Bli fristet av deilig mat, den fantastiske utsikten og den fantastiske atmosfæren. Vi gleder oss til å se deg ombord på yachten med oss!

Private Cruise - Fjord Cruises Norway - Private Cruise map

Turene tar deg gjennom de mest ikoniske delene av Lysefjorden, hvor gjestene vil se alle de berømte severdighetene som:

 • Fantahålå
  En anerkjent grotte i fjellsiden
 • Preikestolen
  Høyt over yachten, 604m for å være nøyaktig
 • Hengjarfossen
  Smak på ferskt fjellvann fra fjorden!
 • Flørli trappene
  4444 trappetrinn i tre, og en gammel kraft-stasjon
 • Kjeragbolten
  Se Kjeragbolten 1000m opp i fjellsiden
 • Og mye mye mer!

Detaljert informasjon

Interiør og eksteriør 

Yachten har 3 romslige VIP lugarer, hver med store dobbelsenger, eget bad, dusj og toalett. Mannskapet har egen egen lugar. Det er totalt 8 soveplasser på yachten. Interiøret inkluderer også et fullt utstyrt kjøkken, et romslig spiseområde, et stort avslappende område med sitteplasser, samt en utvendig flybridge med flott utsikt som har plass til 12 personer. På baksiden av båten er det også et spiseområde / avslappingsområde med romslige sitteplasser. Det er også en Williams 345 festet til båten (med plass til opptil 5 personer) for å få mer ut av turen for de som ønsker litt ekstra spenning.

Our Clients

The client list at Private Cruise ranges from VIP’s, to corporate, small businesses, sightseeing and individuals. Our doors are open to anyone thats need a luxury yacht. The yacht can be rented for company retreats, private parties or sightseeings, daytime or evening time – we can accommodate for anything. 

Mat og drikke

På de fleste turer har vi tid til å slippe ankeret, stoppe motoren, og nyte naturen i fantastiske omgivelser. Vi serverer gjerne tapas ombord, men kan tilrettelegge for spesielle ønsker. Det er også mulig å få med en Gourmétkokk ombord i båten. Kontakt oss for å høre mer om muligheter for mat, eller les mer på den engelske siden her

Gourmétkokk?

Med denne yachten har du muligheten til å ha en gourmetkokk ombord. Dette er en flott måte å ta opplevelsen til neste nivå. Gourmetkokk er tilgjengelig for bestilling for dagsturer samt andre turer. Fortell oss hva du trenger, og vi vil sørge for å imøtekomme dine forespørsler så godt som mulig.

For våre partnere

Fire våre partnere tilbyr vi eksklusive tilbud og priser som du kan få mer informasjon om her (på engelsk). Siden inneholder også nedlastbare bilder i høyoppløselig kvalitet, mer detaljert informasjon om yachtene, fremtidige hendelser/avtaler, og mye mer. Du kan også kontakte oss direkte for mer informasjon angående dette.

Utflukter og Prising

Minimum turlengde for denne båten er 3 timer. Priser inkluderer Diesel, kaptein og ett mannskap. Ytterligere besetningsmedlemmer kan legges til om nødvendig, for en ekstra kostnad. Prisene er de samme, enten du er 1 eller 12 personer, ettersom prisen gjelder for båten og mannskapet. Mer om priser her (på engelsk). Husk at partnere kan få rabatter og ekslusive priser.

Kontakt oss for mer info

Helge Ljones er både kaptein og eier av det Stavanger-baserte selskapet Private Cruise. Han vil ta godt vare på deg gjennom hele utflukten, og sørge for at gjestene har en uforglemmelig og trygg opplevelse i det majestetiske landskapet. Ta gjerne kontakt for å høre mer om hva vi kan tilby for deg eller din bedrift.

Telefon: +47 934 97 707

E-post: post@privatecruise.no

Vi holder åpen 24 timer i døgnet, hele året!

Call Now Button