Er du klar for en unik opplevelse?

Bestill et cruise med oss

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen ombord på yachtene våre, og ser frem til å vise deg rundt i Lysefjordens gjemte juveler. Sørg for at du leser om yachtene dersom du trenger mer informasjon og detaljer.

tilgjengelige yachter

Bruk bestillingsskjemaet for å bestille en tur, eller kontakt oss ved å bruke detaljene nedenfor. Vi arrangerer cruise / turer hele året, men noen av turene er bare tilgjengelige i visse måneder. Vær oppmerksom på at det ikke er en endelig reservasjon å sende inn bestillingsskjemaet, vi vil kontakte deg med hensyn til å organisere de endelige detaljene og bekrefte turen.

Prisene for cruise finner du her, men den endelige prisen kan variere avhengig av eventuelle ekstra eller spesielle forespørsler du måtte ha.

Vi ser frem til å møte deg. Ta kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål angående turene, hvordan du kommer til Stavanger, eller hvis du har andre spørsmål, kommentarer eller bekymringer.

agsdi-whatsapp

+ 47 934 97 707

agsdi-gmail

post@privatecruise.no

agsdi-sign

Møtepunkt

Klikk for å åpne kart

Information submitted on the form will not be used for marketing purposes, nor sold to other companies. Read our privacy policy for more information.

The Barolo iii – opptil 12 personer

Den største yachten i Stavanger, klar til å ta enhver gruppe på opptil 12 personer gjennom det vakre landskapet i den magiske Lysefjorden.

Yacht størrelse: 21m/71ft

Maks gjester: 12 personer

Kabiner: 3 dobbelsenger

The Marquis – opptil 7 personer

Yachten med italiensk design er en 44 fots Sports Cruiser, bygget av den eksklusive amerikanske yachtbyggeren Marquis Yachts og ble importert til Norge helt ny i 2013.

Yacht størrelse: 44ft

Maks gjester: 7 personer

agsdi-refresh

Årsmodell: 2013

Call Now Button